De vele feiten die erop wijzen dat John Nash Satoshi Nakamoto is

De vele feiten die erop wijzen dat John Nash Satoshi Nakamoto is

Zes jaar geleden verspreidden zich een aantal theorieën over het internet die beweerden dat de beroemde Amerikaanse econoom en wiskundige John Forbes Nash Jr. Satoshi Nakamoto was. Er is een heleboel indirect bewijs dat aanleiding heeft gegeven tot enig onderzoek naar de mogelijkheid … Lees verder.

De grootste bank-DBS van Zuidoost-Azië is van plan om een ​​cryptocurrency-uitwisseling te lanceren

De grootste bank-DBS van Zuidoost-Azië is van plan om een ​​cryptocurrency-uitwisseling te lanceren

De Singaporese multinationale bank- en financiële dienstverlener DBS publiceerde een aankondiging waarin werd onthuld dat het een cryptocurrency-uitwisseling lanceerde. De aankondiging werd later door het bedrijf verwijderd, maar cryptovoorstanders hebben kennis genomen van de aanstaande ondersteuning voor activa zoals bitcoin, … Lees verder.

Een blik op de fascistische agenda achter de 'grote reset' en de rebootpropaganda van het WEF

Een blik op de fascistische agenda achter de ‘grote reset’ en de rebootpropaganda van het WEF

Minder dan twee weken geleden riep de directeur van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) op tot een ‘nieuw Bretton Woods-moment’. Ondertussen is het IMF niet de enige entiteit die aandringt op een “grote reset”, zoals het World Economic Forum (WEF) en andere … Lees verder.

Indian Bank en Cashaa lanceren Cryptocurrency Banking Service bij 22 fysieke bankfilialen

22 Indiase bankfilialen gaan crypto-bankdiensten aanbieden

Een Indiase bank bereidt zich voor om crypto-bankdiensten aan te bieden in haar fysieke bankfilialen. Klanten kunnen bij deze filialen bitcoin en verschillende andere cryptocurrencies kopen met Indiase roepies, spaarrekeningen openen met crypto-wallets, leningen aangaan tegen hun … Lees verder.

De nieuwe cryptowet van Iran vereist dat mijnwerkers Bitcoin rechtstreeks aan de Centrale Bank verkopen om importen te financieren

De nieuwe cryptowet van Iran vereist dat mijnwerkers Bitcoin rechtstreeks aan de Centrale Bank verkopen om importen te financieren

Iran heeft naar verluidt de cryptocurrency-regelgeving van het land herzien om te eisen dat gelicentieerde bitcoin-mijnwerkers hun munten rechtstreeks aan de centrale bank verkopen voor gebruik om import te financieren. Herziene cryptowet van Iran De Iraanse regering heeft haar cryptocurrency-regelgeving gewijzigd om … Lees verder.

Microstrategy CEO bezit persoonlijk $ 240 miljoen in Bitcoin - de BTC-winst van het bedrijf overschaduwt andere inkomsten

Microstrategy CEO bezit persoonlijk $ 240 miljoen in Bitcoin – de BTC-winst van het bedrijf overschaduwt andere inkomsten

Na een bitcoin-aankoop van $ 425 miljoen door zijn miljardenbedrijf, onthult Michael Saylor, CEO van Microstrategy, dat hij persoonlijk ongeveer $ 240 miljoen aan bitcoin bezit. Ondertussen hebben de bitcoinwinsten van zijn bedrijf het beter gedaan dan de andere inkomsten van het bedrijf. Microstrategy en zijn CEO zijn … Lees verder.

Nederlandse politie neemt $ 33 miljoen aan bitcoin in beslag van paar beschuldigd van witwassen

Nederlandse politie neemt $ 33 miljoen aan Bitcoin in beslag van paar beschuldigd van witwassen

Aanklagers uit Nederland hebben 2.532 bitcoins ter waarde van $ 33 miljoen in beslag genomen nadat een echtpaar door de Rechtbank Rotterdam was veroordeeld voor het witwassen van geld. De man en zijn vrouw werden veroordeeld tot twee jaar wegens illegale geldtransmissie en de … Lees verder.

Rapport: Bitcoin ingesteld voor zijn grootste uitbraak ooit

Rapport: Bitcoin ingesteld voor zijn grootste uitbraak ooit

Een recent Coinmetrics-rapport zegt dat de basisprincipes van de keten erop duiden dat bitcoin zijn grootste uitbraak tot nu toe ervaart. Het rapport merkt op dat bitcoin hier al tekenen van vertoont na de stijging met ongeveer $ 1.000 op één dag op 21 oktober. De … Lees verder.

Overmakingskosten lager in Q3 Wereldbank-onderzoekshows – alleen cryptocurrencies voldoen aan het VN-doel

Uit de laatste studie van de Wereldbank blijkt dat het gemiddeld 4,98% kost om geld over te maken naar Zuid-Azië, waardoor het de minst dure regio is, terwijl Afrika ten zuiden van de Sahara het duurst is met een gemiddelde kostprijs van 8,47%. … Lees verder.

Centrale banken dumpen voor het eerst sinds 2010 goud, edelmetaal daalt met 9% sinds het hoogste punt in augustus

Centrale banken dumpen voor het eerst sinds 2010 goud, edelmetaal daalt met 9% sinds het hoogste punt in augustus

Enkele centrale banken zijn voor het eerst sinds 2010 begonnen met de verkoop van tonnen goud om het financiële lijden van de Covid-19-pandemie te verzachten. Met $ 1.875 per ounce zijn de goudprijzen -9,63% gedaald sinds de hoge … Lees verder.

Bitcoin.com Exchange onthult rol in de Cryptopia Rescue Group

Bitcoin.com Exchange onthult rol in de Cryptopia Rescue Group

Het handelsplatform van wereldklasse, Bitcoin.com Exchange, heeft aangekondigd dat het deelneemt aan het Cryptopia Exchange-reddingsconsortium om te helpen bij het herverdelen van munten aan klanten. Het handelsplatform van Bitcoin.com biedt een uitwisselingsomgeving om het herverdelingsplan van Cryptopia Rescue te versterken. … Lees verder.

$ 1,1 miljard Crypto Ponzi: Masterminds of Wotoken Head to Prison in China

$ 1,1 miljard Crypto Ponzi: Masterminds of Wotoken Head to Prison in China

Een Chinese rechtbank heeft de veroordeling bevestigd van de meesterbreinen achter het 7,7 miljard yuan Chinese Ponzi-plan Wotoken, dat meer dan 715.000 investeerders had. Wotoken oplichters veroordeeld tot gevangenisstraf De Intermediate People’s Court van de stad Yancheng, in de provincie Jiangsu, ontkende een … Lees verder.

John McAfee pompt crypto uit de gevangenis, ontkent belastingfraude en moordaanslagen

John McAfee pompt crypto uit de gevangenis, ontkent belastingfraude en moordaanslagen

John McAfee heeft veel details gedeeld over zijn leven in de Spaanse gevangenis en de kans op uitlevering aan de VS. Hij beweert bovendien de controle te hebben herwonnen over zijn spookcryptocurrency-project. Prison Life ‘Is an Adventure’ Voormalige Amerikaanse presidentskandidaat … Lees verder.

Satoshi Nakamoto's Bitcoin-witboek: een 12 jaar oude samenvatting van robuuste ongestructureerde eenvoud

Satoshi Nakamoto’s Bitcoin-whitepaper: een 12 jaar oude samenvatting van robuuste ongestructureerde eenvoud

Aanhangers van cryptocurrency over de hele wereld vieren het feit dat het vandaag de 12e verjaardag is van het Bitcoin-witboek, een samenvatting van de uitvinding gemaakt door de pseudonieme uitvinder Satoshi Nakamoto. De uitvinder van Bitcoin publiceerde het artikel op metzdowd.com’s … Lees verder.

Lightning Network Exploits blijven de Bitcoin-schaaloplossing hinderen

Lightning Network Exploits blijven de Bitcoin-schaaloplossing hinderen

Terwijl bitcoin aanloop naar alle nieuwe prijshoogtes in 2020, klagen een groot aantal crypto-supporters over de mempool-backlog en de hoge kosten die nodig zijn om een ​​transactie te verzenden. Ondertussen is het Lightning Network verre van … Lees verder.

Pewdiepie sluit zich aan bij de Blockchain AR Game Wallem, spelers kunnen de NFT-skin van YouTube Star kopen

Pewdiepie sluit zich aan bij de Blockchain AR Game Wallem, spelers kunnen de NFT-skin van YouTube Star kopen

De wereldberoemde gamer en Youtuber, Pewdiepie, raakt betrokken bij een ander blockchain-project genaamd Wallem, een 3D augmented reality-videogame die gebruikmaakt van niet-vervangbare tokens (NFT’s) voor skins en items. De game beloont spelers ook met een op Ethereum gebaseerd ERC20-token … Lees verder.

Rapport: tokenvermeldingen hebben op korte termijn een positieve invloed op de prijs, fusies en overnames hebben een betere impact op de lange termijn

Rapport: tokenvermeldingen hebben op korte termijn een positieve invloed op de prijs, fusies en overnames hebben een betere impact op de lange termijn

Een onderzoek door Etoro en The Tie vindt notering en aankondigingen van partnerschappen als belangrijke ontwikkelingen (Sigdev) die een onmiddellijke, grote en positieve invloed hebben op de tokenprijs. Deze invloed, die binnen de eerste 24 uur piekt, verdwijnt meestal na … Lees verder.

Zwitserland keurt Gazprombank goed om bitcoinhandel en bewaarneming aan te bieden

Zwitserland keurt Gazprombank goed om bitcoinhandel en bewaarneming aan te bieden

De in Zürich gevestigde Gazprombank, een dochteronderneming van de op twee na grootste bank van Rusland, is goedgekeurd door de financiële toezichthouder van Zwitserland om een ​​aantal cryptocurrency-diensten aan te bieden, waaronder het kopen, verkopen, verhandelen en bewaren van bitcoin. Gazprombank goedgekeurd om Bitcoin Services Gazprombank (Switzerland) Ltd. aan te bieden … Lees verder.

Tweede stimulanschecks: wanneer wetgevers een nieuw hulppakket verwachten met rechtstreekse betalingen aan Amerikanen

Tweede stimulanschecks: wanneer wetgevers een hulppakket met rechtstreekse betalingen aan Amerikanen zullen doorgeven

De onderhandelingen over een nieuw stimuleringspakket voor coronavirus zijn nog gaande terwijl Amerikanen wachten op hun tweede ronde van stimuleringscontroles. House Speaker Nancy Pelosi, President Donald Trump, en Senate Majority Leader Mitch McConnell hebben hun eigen ideeën over … Lees verder.

Ongecollateriseerde macht: een stemming over Makerdao-bestuur werd beïnvloed door een Defi Flash-lening

Ongecollateriseerde macht: een stemming over Makerdao-bestuur werd beïnvloed door een Defi Flash-lening

De Makerdao en de stablecoin DAI zijn een populair project in de gedecentraliseerde financiële (defi) ruimte en het heeft ook zijn deel van de problemen gehad. Deze week maakte het project met de naam Bprotocol gebruik van een defi-flitslening om te zwaaien … Lees verder.

Venezuela gaat Bitcoin- en Litecoin-portefeuilles opnemen in het nationale overmakingsplatform

Venezuela gaat Bitcoin- en Litecoin-portefeuilles opnemen in het nationale overmakingsplatform

Venezuela zegt dat het bitcoin- en litecoin-portefeuilles zal opnemen in het Patria’s Cryptocurrency Remittance Platform. In een update zeggen de autoriteiten in het land dat deze stap Venezolaanse burgers in staat zal stellen om formeel overmakingen in cryptocurrency-vorm te ontvangen. Veel inwoners van hyperinflatie … Lees verder.

Gerechtelijke aangifte beschuldigt medeoprichters van Bitmex van ‘plundering’ van $ 440 miljoen vóór de Fed Crackdown

Er is een civiele rechtszaak aangespannen tegen de firma HDR Global Trading Limited, het moederbedrijf van de beurs Bitmex, naast de drie medeoprichters Arthur Hayes, Ben Delo en Samuel Reed. Eisers beweren dat “Hayes, Delo en Reed van de beklaagden geplunderd … Lees verder.

Het personeel van de Federal Reserve heeft Wall Street-bankiers met biljoenen beledigd vanuit het comfort van hun woningen

Terwijl Amerikaanse burgers wachten op bureaucraten om een ​​nieuw coronavirus-hulppakket aan te nemen, is de Federal Reserve de bedrijfsbelangen en het bankenkartel blijven dienen. Achter de gordijnen vanuit het comfort van hun eigen herenhuis, leden van de Fed … Lees verder.

Hong Kong wijzigt cryptowet om alle uitwisselingen te reguleren

Hong Kong wijzigt cryptowet om alle uitwisselingen te reguleren

De regelgeving voor cryptocurrency in Hong Kong ondergaat veranderingen. De Securities and Futures Commission (SFC) introduceert naar verluidt een nieuw licentiesysteem om alle crypto-uitwisselingen in Hong Kong te reguleren. Hong Kong’s nieuwe crypto-verordening De CEO van de SFC, … Lees verder.

Paypal begint met crypto-service: CEO onthult verhoogde limieten, uitbreidingsplannen, Venmo-uitrol

Paypal begint met crypto-service: CEO onthult verhoogde limieten, uitbreidingsplannen, Venmo-uitrol

Betaalgigant Paypal heeft meer details onthuld over zijn nieuwe cryptocurrency-service. Het bedrijf rolt momenteel cryptofunctionaliteit uit naar Amerikaanse klanten, waarna het de dienst internationaal en op het Venmo-platform zal lanceren. Paypal’s CEO onthult Crypto … Lees verder.

Bitcoin-volatiliteit zal naar verwachting stijgen na de Amerikaanse presidentsverkiezingen

Bitcoin-volatiliteit zal naar verwachting stijgen na de Amerikaanse presidentsverkiezingen

Terwijl de Verenigde Staten zich voorbereiden op de resultaten van de presidentsverkiezingen van 2020, verwachten een aantal datapunten en handelaren deze week enkele aanzienlijke prijsschommelingen in cryptocurrency. Statistieken van skew.com laten zien dat de impliciete volatiliteit van bitcoin gedurende 30 dagen is gestegen tot 59% … Lees verder.

Amerikaanse presidentsverkiezingen zullen het pad van Bitcoin waarschijnlijk niet veranderen: analist

Amerikaanse presidentsverkiezingen zullen het pad van Bitcoin waarschijnlijk niet veranderen: analist

Crypto-analist George McDonaugh zegt dat het onwaarschijnlijk is dat de Amerikaanse presidentsverkiezingen het opwaartse traject van de bitcoinprijs zullen veranderen. Hij put uit een aantal fundamentele en technische factoren om zijn punt te illustreren. McDonaugh stelt bijvoorbeeld dat de recente … Lees verder.

Bitcoiner verkozen tot Amerikaanse senaat: Cynthia Lummis ziet 'grote belofte' in Bitcoin

Bitcoiner verkozen tot Amerikaanse senaat: Cynthia Lummis ziet ‘grote belofte’ in Bitcoin

Een bitcoin-hodler heeft een zetel in de Amerikaanse Senaat gewonnen. Cynthia Lummis is een bitcoin-eigenaar die in 2013 haar eerste bitcoin kocht omdat ze gelooft in de economische kracht van schaarste en het potentieel van bitcoin om een ​​aantal van … Lees verder.

Grote defi-tokenprijzen dalen naarmate het geld terugkeert naar Bitcoin

Grote Defi-tokenprijzen dalen naarmate het geld teruggaat naar Bitcoin

Grote gedecentraliseerde financieringsprojecten (defi) zijn in oktober scherp gedaald, met tokenprijzen die tussen 30% en 56% daalden, omdat geld lijkt weg te gaan van de overhyped ruimte en terug naar bitcoin. Volgens gegevens van Coingecko, Andre Cronje’s Yearn … Lees verder.

Source link